Εταιρεία

Η εταιρία «ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ Δ. ΑΣΤΕΡΙΟΣ» δραστηριοποιείται στο χώρο της τέντας από το 1972. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση τεντών και αυτοματισμών, την επισκευή τεντών καθώς και την ψηφιακή εκτύπωση τεντών.

H επιχείρησή μας εδρεύει στα Κουφάλια. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ποιότητα και η συνέπεια και βασική μας υποχρέωση η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Προσφέροντας ποιοτικές και σύγχρονες  λύσεις  για το δικό σας χώρο στις  πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Οι περιοχές όπου μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας αφορούν στον νομό Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς, Πιερίας και ειδικότερα στις περιοχές Κουφαλίων, Άθυρα, Αγ.Πέτρος, Ευρωπός, Ραχώνα, Πρόχωμα, Χαλκηδόνα, Μ.Μοναστήρι, Λουδίας, Πλατύ, Πέλλα (Παλιά και Νέα), Αγ. Αθανάσιος, Γέφυρα, Σίνδος, Χαλάστρα, Ανατολικό, Άδενδρο, Βραχιά, Κύμινα, Μάλγαρα, Αιγίνιο, Λιτόχωρο  αλλά θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιοδήποτε άλλο μέρος βρίσκεστε.

Συνεργατες

Somfy Calbari Chic Strom NY FAN TENCATE Tempotest PARA

Newsletters

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι για τις νέες μας υπηρεσίες και τα νέα προϊόντα μας;

Συμπληρώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για να σας αποστέλλουμε τα newsletters μας.

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Σχετικά με εμάς

Φραγκάκης | Τέντες - Συστήματα Σκίασης

Η εταιρία «ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ Δ. ΑΣΤΕΡΙΟΣ» δραστηριοποιείται στο χώρο της τέντας από το 1972. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση τεντών και αυτοματισμών, την επισκευή τεντών καθώς και την ψηφιακή εκτύπωση τεντών. H επιχείρησή μας εδρεύει στα Κουφάλια.

Επικοινωνία

Τέντες - Συστήματα Σκίασης

Εθνικής Αντιστάσεως 103,
Κουφάλια, 57100, Δήμος Χαλκηδόνας

6974 040271

2391 0 54094

2391 0 54094

info@tentes-fragkakis.gr

www.tentes-fragkakis.gr