Προϊόντα

Συστήματα Τεντών

Συστήματα τέντας σε μπάρα, συστήματα τύπου κασετίνα, τέντες δίρυχτες, τέντες με αντιρίδες, τέντες με βραχίονες, πέργολες, καμπύλες τέντες, εξαρτήματα, υφάσματα

Ανατομικά Στρώματα

Διαθέτουμε μία πλήρη γκάμα από αντιανεμικές ζελατίνες. Η αντιανεμική ζελατίνα αποτελεί μια ενδιαφέρουσα λύση για επιχειρήσεις και κατοικίες που διαθέτουν εξωτερικό χώρο και θέλουν να τον εκμεταλλευτούν.

Αυτοματισμοί

Επιλέξτε τον κατάλληλο αυτοματισμό μέσα από την μεγάλη γκάμα που διαθέτουμε. Επιλέξτε μοτέρ κίνησης με μπουτόν ή ασύρματο με τηλεχειρισμό και κάντε τη ζωή σας ευκολότερη.

Εσωτερική Σκίαση

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από προϊόντα εσωτερικής σκίασης όπως κάθετες περσίδες, μεταλλικά στοράκια, πάνελ και ρολλοκουρτίνες. Επιλέξτε αυτό που σας ταιρίαζει καλύτερα.

Μεταλλικές Κρεματοκάμαρες

Οι μεταλλικές κρεβατοκάμαρες  είναι μια εξαιρετική επιλογή στη διαμόρφωση του προσωπικού σας χώρου. Επιλέξτε μέσα από την τεράστια  γκάμα σχεδίων μας.

Ανατομικά Στρώματα

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία ανατομικών και ορθοπεδικών στρωμάτων της ελληνικής εταιρίας CHIC STROM.  Επισκεφτείτε το κατάστημά μας και επιλέξτε το στρώμα της αρεσκείας σας.

Πόρτες Φισούνες

Η πτυσσόμενη πόρτα δίνει λύσεις σε μικρούς χώρους, διακοσμούν και διαχωρίζουν έναν ενιαίο χώρο. Επίσης μπορούν να τοποθετηθούν σε ντουζιέρες, πόρτες εσωτερικές W.C. και σε εξωτερικούς χώρους.

Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας

Ασφαλίστε τις εισόδους και τα παράθυρα του σπιτιού σας με πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας που τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα και κοιμηθείτε ήσυχοι.

Συνεργατες

Somfy Calbari Chic Strom NY FAN TENCATE Tempotest PARA

Newsletters

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι για τις νέες μας υπηρεσίες και τα νέα προϊόντα μας;

Συμπληρώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για να σας αποστέλλουμε τα newsletters μας.

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Σχετικά με εμάς

Φραγκάκης | Τέντες - Συστήματα Σκίασης

Η εταιρία «ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ Δ. ΑΣΤΕΡΙΟΣ» δραστηριοποιείται στο χώρο της τέντας από το 1972. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση τεντών και αυτοματισμών, την επισκευή τεντών καθώς και την ψηφιακή εκτύπωση τεντών. H επιχείρησή μας εδρεύει στα Κουφάλια.

Επικοινωνία

Τέντες - Συστήματα Σκίασης

Εθνικής Αντιστάσεως 103,
Κουφάλια, 57100, Δήμος Χαλκηδόνας

6974 040271

2391 0 54094

2391 0 54094

info@tentes-fragkakis.gr

www.tentes-fragkakis.gr