Συστήματα Τεντών

Συστήματα τέντας σε μπάρα, συστήματα τύπου κασετίνα, τέντες δίρυχτες, τέντες με αντιρίδες, τέντες με βραχίονες, πέργολες, καμπύλες τέντες, εξαρτήματα, υφάσματα

Τέντες με Βραχίονες

Ένα από τα πιο συνηθισμένα συστήματα είναι αυτό με τους βραχίονες. Πρόκειται για εξαρτήματα από προφίλ αλουμινίου στα οποία εσωτερικά υπάρχουν ενσωματωμένα ελατήρια.

Τέντες με Αντιρίδες

Κατασκευή τέντας  με σταθερούς οδηγούς (αντιρίδες). Οι οδηγοί έχουν σημείο στήριξης  την οροφή του μπαλκονιού (μαρκίζα) και καταλήγουν στο κάγκελο όπου και θα στερεωθούν με βίδες.

prodotti-161311-rel8f9d2fc21fcc4846abee79ea1dd9b9f1.jpg

Οι πέργκολες αποτελούν μια ιδανική λύση για την προστασία από την ήλιο. Δείτε την γκάμα που διαθέτουμε και βρείτε την πέργκολα που ταιριάζει σε εσάς.

Συστήματα Τύπου Κασετίνα

Το σύστημα της κασετίνας αποτελεί μια πρακτική λύση προστασίας της τέντας από τις καιρικές συνθήκες. Μαζεύοντας την κασετίνα το ύφασμα και οι βραχίονες  μαζεύουν μέσα σε ένα κουτί αλουμινίου.

Υφάσματα

Η εταιρία μας προσφέρει μεγάλη ποικιλία υφασμάτων τέντας  των μεγαλύτερων κατασκευαστών όπως  NYFAN TEN CATE, CALBARI, SATTLER, TEMPOTEST, DAS.

Καμπύλη Τέντα

Οι καποτίνες είναι μια λύση τέντας  που προτείνεται για τη σκίαση  σε παράθυρα ,βιτρίνες  και εισόδους. Μπορούν να είναι σταθερές κατασκευές ή να ανοιγοκλείνουν. 

Τέντες Δίρυχτες

Οι δίρυχτες τέντες είναι μια κατασκευή δύο τεντών που μας επιτρέπει με την βοήθεια δύο στηριγμάτων να καλύψουμε όλο και μεγαλύτερες  επιφάνειες.

Συστήματα Τέντας σε Μπάρα

Το σύστημα της μπάρας επιλέγεται σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχουν σημεία στήριξης που να διευκολύνουν την τοποθέτηση. Ολόκληρη η κατασκευή της τέντας είναι μονταρισμένη...

Εξαρτήματα

Θέλετε να αντικαταστήσετε κάποιο εξάρτημα από τις τέντες σας που έχει φθαρεί; Βρείτε το ανταλλακτικό που ψάχνετε στην μεγάλη ποικιλία από εξαρτήματα τεντών που διαθέτουμε.

Συνεργατες

Somfy Calbari Chic Strom NY FAN TENCATE Tempotest PARA

Newsletters

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι για τις νέες μας υπηρεσίες και τα νέα προϊόντα μας;

Συμπληρώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για να σας αποστέλλουμε τα newsletters μας.

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Σχετικά με εμάς

Φραγκάκης | Τέντες - Συστήματα Σκίασης

Η εταιρία «ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ Δ. ΑΣΤΕΡΙΟΣ» δραστηριοποιείται στο χώρο της τέντας από το 1972. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση τεντών και αυτοματισμών, την επισκευή τεντών καθώς και την ψηφιακή εκτύπωση τεντών. H επιχείρησή μας εδρεύει στα Κουφάλια.

Επικοινωνία

Τέντες - Συστήματα Σκίασης

Εθνικής Αντιστάσεως 103,
Κουφάλια, 57100, Δήμος Χαλκηδόνας

6974 040271

2391 0 54094

2391 0 54094

info@tentes-fragkakis.gr

www.tentes-fragkakis.gr