Επιλέξτε το σωστό στρώμα για σας...

Ο ύπνος είναι μια από τις βασικότερες ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού που μας αναζωογονεί και μας ετοιμάζει για τις καθημερινές προκλήσεις.

Τόσο οι έρευνες όσο και η εμπειρία μας αποδεικνύουν ότι ένα καλό στρώμα διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στην ποιότητα του ύπνου μας και κατ’ επέκταση στην υγεία μας. Έτσι, λαμβάνοντας κανείς υπόψη ότι το στρώμα είναι το πιο πολυχρησιμοποιημένο έπιπλο στο σπίτι, χρειάζεται να γνωρίζει ενδεικτικά τα βασικά κριτήρια για την επιλογή του σωστού στρώματος. Σημαντικό είναι να θυμόμαστε ότι δεν υπάρχει η «σωστή» επιλογή, αλλά η δική σας επιλογή.

1. Περιορίστε τις επιλογές σας μεταξύ των εταιριών που μπορείται να εμπιστευτείτε για ψηλή ποιότητα, προσωπική εξυπηρέτηση, καλή πληροφόρηση και εγγύηση. Μαζέψτε τις σχετικές πληροφορίες και ενημερωθείτε για την γκάμα προϊόντων που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας.

2. Επισκεφθείτε τα διάφορα καταστήματα πώλησης στρωμάτων και δοκιμάστε διάφορους τύπους στρωμάτων, πάρτε την πιο αναπαυτική για σας θέση ύπνου και συγκεντρωθείτε στο πώς νιώθετε το κάθε στρώμα.

3. Ο στόχος σας θα πρέπει να είναι επιλογή ενός στρώματος που να προσφέρει άνεση και στήριξη, να είναι ανθεκτικό και στο κατάλληλο για σας μέγεθος, να πληρεί τα κριτήρια ασφάλειας. Επιλέξτε τον καλύτερο συνδυασμό που θα σας προσφέρει την μεγαλύτερη αξία για τα χρήματά σας.

4. Μάθετε για την κατασκευή του κάθε στρώματος από την οποία εξαρτάται άλλωστε και η διαφορετικότητα που προσφέρει στον ύπνο. Οι διάφοροι τύποι ελατηρίων, εσωτερικού γεμίσματος και εξωτερικού υφάσματος επηρεάζουν τα κριτήρια της αγοράς σας, δηλαδή την άνεση και στήριξη, ανθεκτικότητα, ποιότητα και τιμή.

5. Μετατρέψετε το χρόνο που αφιερώνετε στην αγορά στρώματος σε μια ευχάριστη εμπειρία. Ξαπλώστε στα στρώματα, συνδυάστε τα με τα ποικίλα συμπληρώματα ύπνου προσέξτε τις λεπτομέριες στο ράψιμο, στο ύφασμα και στην επιφάνεια, υποβάλλετε ερωτήσεις για ότι σχετικό σας απασχολεί, χαλαρώστε και αφήστε τους υπεύθυνους στα καταστήματα να καταλάβουν ποιος είναι ο ιδανικός ύπνος για σας.

Συνεργατες

Somfy Calbari Chic Strom NY FAN TENCATE Tempotest PARA

Newsletters

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι για τις νέες μας υπηρεσίες και τα νέα προϊόντα μας;

Συμπληρώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για να σας αποστέλλουμε τα newsletters μας.

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Σχετικά με εμάς

Φραγκάκης | Τέντες - Συστήματα Σκίασης

Η εταιρία «ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ Δ. ΑΣΤΕΡΙΟΣ» δραστηριοποιείται στο χώρο της τέντας από το 1972. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση τεντών και αυτοματισμών, την επισκευή τεντών καθώς και την ψηφιακή εκτύπωση τεντών. H επιχείρησή μας εδρεύει στα Κουφάλια.

Επικοινωνία

Τέντες - Συστήματα Σκίασης

Εθνικής Αντιστάσεως 103,
Κουφάλια, 57100, Δήμος Χαλκηδόνας

6974 040271

2391 0 54094

2391 0 54094

info@tentes-fragkakis.gr

www.tentes-fragkakis.gr