Προστασία της τέντας

Η αγορά μιας τέντας είναι μια μακροχρόνια επένδυση. Από αυτή την άποψη, είναι πολύ σημαντικό να πειστεί ο πελάτες ότι για να μπορέσει να απολαύσει για πολύ καιρό την ομορφιά και την ποιότητα που του προσφέρει μια τέντα, θα πρέπει να σκεφτεί και πώς θα την προστατεύσει από τις κακές καιρικές συνθήκες. Η βροχή, η μόλυνση, η σκόνη, το χιόνι, είναι μερικοί από τους παράγοντες που αλλοιώνουν την τέντα και μπορούν να επιδράσουν καθοριστικά στη μείωση της διάρκειας ζωής της.

Η λύση που πρέπει να προτείνουν οι τοποθετητές τέντας προς τους καταναλωτές είναι: απομονώστε την τέντα σας από τις εξωτερικές επιθέσεις, τοποθετείστε εκείνο το σύστημα προστασίας που αρμόζει περισσότερο στην τέντα που έχετε επιλέξει.

Θα μπορούσαμε να διακρίνουμε τρία επίπεδα προστασίας, μερικής ή ολικής, τις οποίες και παρουσιάζουμε συνοπτικά.

1o ΕΠΙΠΕΔΟ – ΚΑΛΥΜΜΑ

Μερική προστασία της τέντας.

Το κάλυμμα αλουμινίου προσφέρει μια στοιχειώδη φυσική προστασία, όπως για παράδειγμα το γείσο της στέγης.

2o ΕΠΙΠΕΔΟ –ΗΜΙΚΑΣΕΤΙΝΑ

Ολική προστασία της τέντας

Προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία, καθώς η τέντα τυλίγεται εντελώς μέσα σε μια ημικασετίνα. Οι βραχίονες της τέντας διπλώνουν και μαζεύουν εσωτερικά, κάτω από την ημικασετίνα. Το χρησιμοποιούμενο προφίλ αλουμινίου είναι συνήθως πάχους 2 χιλιοστών, λακαρισμένο (έχει ψηθεί στο φούρνο σε 200 oC), έτσι ώστε να συνδυάζει την υψηλή αισθητική, τη μέγιστη αντίσταση στη διάβρωση και την ιδανική συντήρηση.

3ο ΕΠΙΠΕΔΟ: ΚΑΣΕΤΙΝΑ

Ολική προστασία της τέντας

Ολική προστασία της τέντας. Ύφασμα και βραχίονες διπλώνονται εξ ολοκλήρου μέσα σε μια κασέτα από προφίλ αλουμινίου συνήθως πάχους 3χιλιοστών, λακαρισμένο (έχει ψηθεί στο φούρνο σε 200 oC), έτσι ώστε να συνδυάζει την υψηλή αισθητική, τη μέγιστη αντίσταση στη διάβρωση και την ιδανική συντήρηση.

Συνεργατες

Somfy Calbari Chic Strom NY FAN TENCATE Tempotest PARA

Newsletters

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι για τις νέες μας υπηρεσίες και τα νέα προϊόντα μας;

Συμπληρώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για να σας αποστέλλουμε τα newsletters μας.

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Σχετικά με εμάς

Φραγκάκης | Τέντες - Συστήματα Σκίασης

Η εταιρία «ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ Δ. ΑΣΤΕΡΙΟΣ» δραστηριοποιείται στο χώρο της τέντας από το 1972. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση τεντών και αυτοματισμών, την επισκευή τεντών καθώς και την ψηφιακή εκτύπωση τεντών. H επιχείρησή μας εδρεύει στα Κουφάλια.

Επικοινωνία

Τέντες - Συστήματα Σκίασης

Εθνικής Αντιστάσεως 103,
Κουφάλια, 57100, Δήμος Χαλκηδόνας

6974 040271

2391 0 54094

2391 0 54094

info@tentes-fragkakis.gr

www.tentes-fragkakis.gr